Disclaimer

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website Slapen.info. Door gebruik te maken van deze website verbindt u zich ertoe deze gebruiksvoorwaarden na te leven. Deze website wordt gecreëerd en beheerd door Impaqt Media B.V.

Aansprakelijkheid

De inhoud van Slapen.info is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, op basis van betrouwbare bronnen, Nederlandse en internationale slaapstudies en informatie van gerenommeerde slaapexperts. De gepubliceerde artikelen, tips en adviezen worden regelmatig gecontroleerd en - waar nodig - geactualiseerd.

Desondanks kan Impaqt Media B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site of de door de bezoekers geplaatste reacties. Het gebruik van Slapen.info is voor eigen risico van de bezoeker. Impaqt Media B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site.

Connecties met andere websites

Op deze site treft u links aan naar gebruikte bronnen, naslagwerken en andere websites. Impaqt Media B.V. is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy statement, de disclaimer en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Contact

Het is mogelijk om contact op te nemen met Slapen.info via de contactpagina.


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:
( 0 stemmen, gemiddeld: 0,0 van 5)